Presó per a un home per 12 robatoris en bars i restaurants de Lleida en un mes

En cinc d'ells va delinquir en dues ocasions

Imatge de l'home robant en bars de Lleida
Imatge de l'home robant en bars de Lleida | Mossos d'Esquadra
Redacció
07 de maig del 2018
Actualitzat a les 17:40h
El jutjat de guàrdia de Lleida ha decretat presó provisional per a un home detingut el divendres passat pels Mossos d'Esquadra acusat de perpetrar al març 12 robatoris en bars i restaurants de la ciutat, en cinc d'ells per dues vegades.

L'arrestat, de 36 anys, veí de Lleida, de nacionalitat espanyola i amb nombrosos antecedents, robava sempre entre l'una i les cinc de la matinada amb el mateix modus operandi: forçava les reixes exteriors o aprofitava les obertures dels locals per a les màquines d'aire condicionat, han informat aquest dilluns en un comunicat els Mossos d'Esquadra.

Gràcies als sistemes de videovigilancia, els investigadors van observar com s'introduïa en l'establiment i robava les caixes registradores i aparells electrònics com telèfons o tauletes, mentre una altra persona es quedava a l'exterior realitzant tasques de vigilància i facilitant la sortida.

Amb els indicis recollits, els investigadors van aconseguir concretar una possible identitat del presumpte autor dels fets i el divendres va ser localitzat a la plaça Ricard Vinyes amb una tauleta electrònica que van verificar com a sostreta, per la qual cosa va ser detingut.