Investiguen si l'accident de la C-12 a Llardecans ha estat intencionat

Els Mossos d'Esquadra sospiten que el conductor de la furgoneta ha pogut xocar de manera voluntària

Redacció
07 de maig del 2018
Actualitzat a les 18:06h
Imatge del lloc de l'accident
Imatge del lloc de l'accident | ACN
Els Mossos d'Esquadra investiguen si el conductor de la furgoneta que va xocar amb un vehicle aquest diumenge a la nit a Llardecans (Segrià), va envair el sentit contrari de manera intencionada i si després es va autolesionar.

El cos policial ha confirmat que alguns testimonis haurien declarat que van veure el conductor de la furgoneta (d'assistència en carretera) sortir del seu vehicle després del xoc i tot seguit fer-se talls al cos amb un estri punxant. Els agents investiguen les causes de l'accident per esbrinar per quins motius la furgoneta va envair el sentit contrari i va xocar contra un altre vehicle, en el quan viatjaven tres persones, dues de les quals van morir, i esperen els resultats de l'autòpsia per saber si el conductor de la furgoneta va acabar morint a causa de les ferides causades per l'accident o pels talls que es va provocar ell mateix després del xoc.

El sinistre es va produir aquest diumenge al vespre, a un quart i mig de nou, al punt quilomètric 106 de la C-12 quan una furgoneta va envair el carril contrari per causes que es desconeixen i va impactar frontalment amb un cotxe.

Segons el Servei Català de Trànsit, les víctimes mortals de l'accident són el conductor de la furgoneta, E.V.F., de 39 anys, nacionalitat espanyola i veí de Lleida; el conductor del turisme V.C.G, de 50 anys, nacionalitat espanyola i veí d'Alpicat, i la passatgera posterior d'aquest vehicle, M.R.H, de 64 anys, nacionalitat espanyola i veïna de Golmés. La passatgera davantera del turisme va quedar ferida greu i va ser traslladada a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.

El conductor del turisme, V. C. G., era un mosso d'esquadra fora de servei que treballava a la comissaria de Lleida. En un missatge al seu perfil oficial de Twitter, els Mossos han traslladat els seu condol a familiars i amics de l'agent i al de les altres dues víctimes mortals.