Una de les víctimes mortals de l'accident de Llardecans és un agent dels Mossos d'Esquadra

Les dues altres víctimes eren d'Alpicat i de Golmés

Redacció
07 de maig del 2018
Actualitzat a les 10:30h
Imatge d'un dels vehicles sinistrats
Imatge d'un dels vehicles sinistrats | ACN
Una de les víctimes mortals de l'accident de Llardecans (Segrià) és un agent dels Mossos d'Esquadra que en el moment dels fets es trobava fora de servei, segons han confirmat fonts de la policia catalana.

El sinistre es va produir aquest diumenge al vespre, a un quart i mig de nou, al punt quilomètric 106 de la C-12 quan una furgoneta va envair el carril contrari per causes que es desconeixen i va impactar frontalment amb un cotxe. Com a conseqüència del xoc, van morir dues persones més i una altra va resultar ferida greu i va ser traslladada a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. En un missatge al seu perfil oficial de Twitter, els Mossos han traslladat els seu condol a familiars i amics de l'agent i al de les altres dues víctimes mortals.

Les víctimes mortals de l'accident són el conductor del turisme V.C.G, un home de 50 anys, nacionalitat espanyola i veí d’Alpicat; la passatgera posterior d’aquest vehicle, M.R.H, una dona de 64 anys, nacionalitat espanyola i veïna de Golmés; i el conductor de la furgoneta, E.V.F., un home de 39 anys, nacionalitat espanyola i veí de Lleida, segons el Servei Català de Trànsit. Pel que fa la ferida greu, és la passatgera davantera del turisme.