El conductor d'un dels vehicles sinistrats a la C-12 es va autolesionar abans de morir

Una quarta persona ha resultat ferida i ha estat traslladada immediatament a l'hospital

La furgoneta implicada en l'accident
La furgoneta implicada en l'accident | ACN
Redacció
07 de maig del 2018
Actualitzat a les 10:30h
Tres persones han mort en un accident amb tres vehicles implicats a la C-12 a Llardecans, al Segrià, segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). En el moment del sinistre, s'ha produït el desenllaç de dos dels ocupants i un altre ha resultat ferit crític. Aquest darrer, ha mort més tard, quan ha estat evacuat a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Una altra persona també ha resultat ferida i ha estat trasllada al mateix centre sanitari.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per determinar les causes de l'accident. El conductor de la furgoneta es va autolesionar just després del xoc, tal com ha avançat la Cadena Ser. La policia catalana treballar per aclarir, doncs, si la col·lisió també va ser provocada.

L'avís de l'accident s'ha rebut a les 20.23 hores quan, segons les primeres informacions, un vehicle d'assistència en carretera ha envaït el carril contrari per causes que es desconeixen i ha impactat frontalment amb dos vehicles. Els fets han tingut lloc al punt quilomètric 106 d'aquesta carretera. En aquest accident hi han treballat set ambulàncies del SEM.

Una de les víctimes mortals del sinistre és un agent dels Mossos d'Esquadra que en el moment dels fets es trobava fora de servei, segons han confirmat fonts de la policia catalana. En un missatge al seu perfil oficial de Twitter, els Mossos han traslladat els seu condol a familiars i amics de l'agent i al de les altres dues víctimes mortals.