El Lleida Esportiu manté viu el play-off

Els blaus necessiten guanyar al camp del Sabadell i esperar que Cornellà, Ontinyent i Ebro punxin en els seus partits

Imatge del partit del Lleida contra l'Olot
Imatge del partit del Lleida contra l'Olot | Lleida Esportiu
Redacció
07 de maig del 2018
Actualitzat a les 2:01h
El Lleida Esportiu ha guanyat 1 a 0 contra l'Olot aquest diumenge i manté viva l'opció de classificar-se pel play-off en la darrera jornada. Els de Gerard Albadalejo s'aferren a les matemàtiques per disputar la promoció d’ascens. Un gol de Pumar a l’equador del segon temps ha concedit els tres punts davant els de la Garrotxa en un partit dolent dels lleidatans. 

Els nervis, per tots dos equips, s’han palpat en l’ambient. Ni uns ni altres han aconseguit donar continuïtat al seu joc, una circumstància que ha impedit veure grans ocasions en el primer tram de partit. No obstant això, el Lleida ha gaudit de la millor ocasió després que Ortuño s’anticipés al seu marcador en la centrada de Pumar, encara que la pilota ha acabat sent repel·lida per la base del pal.

La segona meitat ha arrencat amb un canvi per part del Lleida Esportiu. Ha entrat un Joel Huertas que ha permès mantenir el control de la pilota mitjançant la seva associació amb un Manu Molina molt vigilat durant els 90 minuts a la zona de creació de blava. Per la seva banda, l’Olot ha buscat fer mal a la contra, però Diego Rivas i tota la defensa lleidatana ha respost fermament sense donar opcions.

En el tram final de partit, Fernando Pumar ha desfet l’empat amb una jugada per la banda esquerra. El Lleida necessita ara guanyar al camp del Sabadell i esperar que Cornellà, Ontinyent i Ebro punxin en els seus partits.