Artadi, sobre Puigdemont: «Serà investit ara o més endavant»

El grup parlamentari aposta per investir el president a l'exili abans del 14 de maig

Puigdemont i Artadi, aquest dissabte a Berlín.
Puigdemont i Artadi, aquest dissabte a Berlín. | ACN
Redacció
06 de maig del 2018
Actualitzat a les 12:22h
Carles Puigdemont es manté al centre de l'escenari. La reunió de Junts per Catalunya (JxCat) celebrada aquest dissabte a Berlín ha servit per tornar a proposar el cap de l'executiu català a l'exili com a candidat a la presidència de la Generalitat. En aquests termes s'ha expressat aquest que Puigdemont serà investit "ara o més endavant".

"Si no pot ser ara, quan el Tribunal Constitucional ens doni la raó sobre la modificació de la Llei de la Presidència, ho farem", ha assegurat qui va ser cap de campanya de la llista del president el 21-D. En una entrevista a RAC1, Artadi ha remarcat que la voluntat de les forces independentistes és evitar eleccions. Malgrat la voluntat expressa d'investir Puigdemont, JxCat no tanca la porta a l'anomenat "pla D", al qual no se'l podrà titllar, en cap cas, de "president titella".

La mà dreta d'Eduard Pujol com a portaveu del grup ha remarcat que, en cas que s'investeix una altra persona que no sigui Puigdemont, serà un escenari "més aviat provisional, perquè el que cal fer és restituir el govern legítim".