Hamburgueses vegetals de romanesco, formatge i ametlles

La recepta de la blocaire Dolors Mateu

Hamburgueses vegetals de romanesco, formatge i ametlles
Hamburgueses vegetals de romanesco, formatge i ametlles | Dolors Mateu
Dolors Mateu
06 de maig del 2018
Actualitzat a les 0:52h
No totes les hamburgueses tenen de ser de carn, també poden ser de verdures.


Ingredients per a 3-4 persones:

200 gr de romanesco cuita al dente

1 ou

3 c / s de formatge cheedar ratllat

2 c / s de pa ratllat

1 c / s d'ametlla laminada

Sal, pebre negre

Oli d'oliva verge extra

Coeu la verdura al dente, millor al vapor.

Amb una forquilla aixafeu una mica el romanesco, li afegiu un ou batut, el formatge, el pa ratllat, salpebreu al gust i ho barregeu tot fent una massa homogènia.

Afegiu ara l'ametlla laminada integrant-la a la massa.

Feu hamburgueses no massa grans, cuineu-les a la planxa amb unes gotes d'oli i daureu-les per ambdós costats.


Blog de cuina de la dolorss