Miquel Pueyo contempla ser candidat d'ERC a l'alcaldia de Lleida: «Estic en un procés de reflexió»

L'exdiputat és l'aposta del partit de cara a les eleccions municipals del 2019 | El partit defensa la figura de Carles Vega i es destaca que ha de continuar essent una peça important de cara al futur

05 de maig del 2018
Actualitzat a les 20:55h
Miquel Pueyo
Miquel Pueyo | ACN
Miquel Pueyo serà el candidat d'ERC a la ciutat de Lleida si així ho vol. El filòleg i exdiputat al Parlament és el nom que la formació té sobre la taula per enfrontar-se a Àngel Ros a les municipals del 2019, però la darrera paraula la tindrà Pueyo. Sobre si es presenta a les primàries del partit previstes pel 23 de maig, Pueyo encara manté la incògnita, i ha assegurat que està en un procés de reflexió "personal, familiar i política" sobre aquesta qüestió.

Si finalment fa el pas i és escollit per la militància, Pueyo substituirà Carles Vega, l'actual líder del partit a la Paeria i que va mostrar a inici d'any la seva intenció de repetir com a cap de cartell si la família i el partit ho consideraven.

En aquesta línia, Vega tampoc ha decidit si concorrerà als comicis interns, per bé que la direcció ha sortit en defensa de la seva figura. Fonts del partit han apuntat a aquest diari que la tasca de Vega ha estat molt bona i expliquen que ha de continuar essent una peça important dins d'ERC de cara al futur.