El Lleida Esportiu torna a fallar i s'allunya del play-off

Els d'Albadalejo perden contra l'Elx i es queden a tres punts de la promoció a falta de dos partits per acabar la lliga

Redacció
30 d'abril del 2018
Actualitzat a les 0:42h
El Lleida ha perdut contra l'Elx
El Lleida ha perdut contra l'Elx | Elche CF
El Lleida Esportiu ha perdut aquest diumenge en la seva visita a l’estadi Martínez Valero d’Elx per 2 gols a 0. A l’Elche li ha servit marcar un gol a cada part per sumar una victòria per segellar la seva classificació pel play-off en un partit on els d’Albadalejo han mantingut la possessió de la pilota, però els ha faltat intensitat en els moments decisius.

Amb aquesta derrota els blaus se situen a tres punts del play off a falta de dues jornades de lliga. Els de la Terraferma estan obligats a puntuar els sis punts que resten si volen tenir opcions de play-off. 

A la primera meitat, el ritme del partit ha sigut escàs entre dos rivals que han jugat ordenats i que volien fer-se amb el control de la pilota des del primer minut. Els d’Albadalejo han arrancat amb possessions llargues i pressionant a dalt. No obstant això, a poc a poc, l’Elche CF s’ha fet amb el control de la pilota i ha començat a aproximar-se, sense perill, a la porteria defensada per Diego Rivas. El Lleida ho ha intentat per les bandes, sobretot per la dreta, on Javi López buscava rematador en alguna de les seves centrades.

Precisament, ha sigut per la banda esquerra on s’ha creat l’ocasió més clara dels lleidatans en tota la primera meitat. Pumar ha estat l’encarregat de centrar una pilota que Juanto ha rebut d’esquena a la porteria, però el seu remat massa forçat no ha servit per superar al porter local, José Juan. A partir d’aleshores, una sèrie de pèrdues de pilota per part del conjunt local obria opcions per assetjar la porteria rival però sense trobar espais per on xutar. L’Elche ha tingut un parell d’accions a la contra per crear perill i en una d’aquestes ha nascut el gol dels locals. Quan faltaven cinc minuts per anar al descans, Collantes, en una cavalcada per l'esquerra i la posterior centrada, ha servit perquè Nino engaltés un xut fent impossible l’estirada de Rivas.

A la represa, el Lleida ha sortit a mantenir el control de la pilota amb el propòsit de fer un pas endavant però les seves pèrdues s’han transformat en ràpides contres, sobretot, per part d’un Collantes que ha estirat al seu equip a l’atac. A l’equador de la segona meitat, una rematada de cap de Verdú ha servit perquè l’Elche marqués el seu segon gol particular. El tècnic dels blaus ha reaccionat amb un doble canvi: amb Musa i Aitor per Pumar i Jorge per donar més profunditat a les bandes. Una reacció que, tanmateix, no ha arribat en forma d’ocasions clares.

Per altra banda, l’Elche ha pogut ampliar el marcador des del punt de penal però el xut de Lolo l’ha aturat el porter Diego Rivas. En la recta final del partit, l’equip ho ha seguit intentant a pilota aturada però sense èxit.