Noves tecnologies i intel·ligència artificial centren la Trobada Empresarial al Pirineu 2018

La trobada empresarial va reunir l'any passat a 600 persones

Imatge de la XVII edició de la trobada
Imatge de la XVII edició de la trobada | Trobada Pirineu
Redacció
28 d'abril del 2018
Actualitzat a les 14:15h
La Trobada Empresarial al Pirineu celebrarà la seva edició número 29 els dies 14 i 15 de juny a la Seu d'Urgell amb el lema 'Liderant un creixement sostenible' amb conferències sobre lideratge, noves tecnologies, intel·ligència artificial i debats sobre la posició de la Unió Europea a la guerra comercial amb els EUA.

El president de la junta organitzadora, Vicenç Voltes, ha explicat a la roda de premsa que la trobada vol ser un espai de reflexió i debat que doni respostes a les inquietuds dels professionals a través de l'experiència de persones que han sabut superar els reptes de l'entorn i que han convertit les seves empreses en un exemple a seguir i ha mostrat la seva confiança en què el nombre d'assistents sigui similar a l'any passat, quan van participar 600 persones.

Voltes ha presentat el programa de les jornades que obrirà el 14 de juny la psicòloga clínica col·laboradora del FC Barcelona i responsable de la gestió d'equips del restaurant Celler Can Roca, Inma Puig.

La tradicional taula d'experiències lleidatanes comptarà aquest any amb el CEO de Teresa Carles, Jordi Barri; el CEO de Sofo Energía, Joan Mayoral i el fundador de Doctor Music i promotor europeu independent, Neo Sala i després està prevista la conferència sobre aprendre a liderar persones del reconegut com a millor mentalista d'Europa, Javier Luxor.

La primera taula del divendres sobre l'economia catalana comptarà amb el director de Conjuntura i Anàlisi Internacional de Funcas, Raymon Torres i exsecretari d'Estat d'Economia David Vegara i a la segona sobre empreses de creixement ràpid participen el director general d'Eurofirms, Miquel Jordà; el fundador d'Hotusa; Amancio López Seijas i la directora general de Frit Ravich, Judit Viader.

L'exministre d'Obres Públiques i Urbanisme i expresident del Parlament Europeu, Josep Borrell, i l'economista alemany Juerguen Donges participen en una tertúlia sobre la direcció que ha de prendre la Unió Europea.

Sobre la intel·ligència artificial i les criptomonedes, en parlaran el director de l'Institut d'Investigació d'Intel·ligència Artificial Ramón López de Mántaras i el cofundador de BTC Guardian, Carlos Barbero Steinblock.

El director general de Tesla a Espanya, Jorge Milburn, oferirà una conferència sobre la fusió de la transició energètica i de la disrupció digital abans de la clausura d'un acte que l'organització encara no té tancada.