La lleidatana Irene Pardo serà la nova presidenta de les joventuts del PP a Catalunya

La seva ha estat la única candidatura que s'ha presentat als comicis interns del proper 6 de maig

Irene Pardo
Irene Pardo | @Pardo_Romera
Redacció
26 d'abril del 2018
Actualitzat a la 13:26h
L'actual presidenta provincial de Noves Generacions del PP a Lleida, Irene Pardo, és l'única candidata per presidir l'organització a escala catalana. Pardo ha presentat 218 avals, dels quals 202 són vàlids i s'ha convertit així en l'única candidata a presidir Noves Generacions de Catalunya (NNGG), segons han informat els populars. Així, Pardo presentarà la seva candidatura al proper Congrés Autonòmic de NNGG, que se celebrarà el 6 de maig a Barcelona, i on substituirà l'actual president José A. Coto.

Durant la jornada es decidirà la nova executiva en la que participaran un centenar de compromissaris. També es debatran les dues ponències que han de posar les bases del que serà l'organització en els propers anys.

Pardo es va afiliar a les Noves Generacions del PP el 2011 a Lleida en sentir-se identificada "amb les propostes populars per acabar amb la crisi econòmica, la defensa de l'Estat espanyol i la lluita antiterrorista". La candidata ha liderat l'organització juvenil a Lleida des de juny del 2013 fins ara. Ha estudiat Empresarials a la Universitat de Lleida (UdL) i està finalitzant un grau d'Administració i Direcció d'Empreses a la UOC.

Si és escollida, la candidata s'ha compromès a "fer de NNGG del PPC l'organització político-juvenil referent de tots els que se senten catalans i espanyols amb una bona comunicació i innovant en idees".