Albert Esteve anuncia que vol comprar el Força Lleida a final de temporada

El propietari del Lleida Esportiu assegura que oferirà 400.000 euros

Redacció
19 d'abril del 2018
Actualitzat a les 17:43h
Albert Esteve, president del Lleida Esportiu
Albert Esteve, president del Lleida Esportiu | Àlvar Llobet
El Lleida Esportiu vol crear una secció de bàsquet l'any vinent, i per fer-ho, te intenció de quedar-se amb la propietat de l'Actel Força Lleida, l'entitat que actualment presideix Félix González. El propietari del club, Albert Esteve, ha assegurat que posarà sobre la taula 400.000 euros per tal de quedar-se amb l'entitat que juga al Barris Nord, i ha reconegut que ho farà quan s'acabi la temporada. Esteve ha dit que hauran de ser els responsables del club de bàsquet els que hauran de decidir si volen deixar l'Actel Força Lleida a les mans d'Esteve.

El president del Lleida Esportiu ha assegurat també que cap empresari s'ha posat en contacte amb ell per negociar una eventual compra del club, i ha negat un cop més que l'entitat no està al mercat.

Esteve ha fet aquestes declaracions després que hagi transcendit que González i l'exfutbolista Julio Salinas havien sondejat la compra del Lleida Esportiu per fer un únic club que unís futbol i bàsquet, precisament el que vol fer Albert Esteve sota el paraigua de la "marca" Lleida Esportiu.