Julio Salinas vol unir el bàsquet i el futbol en un mateix club a Lleida

L'exfutbolista del Barça fa tàndem amb el president de l'Actel Força Lleida per comprar el Lleida Esportiu

Imatge de Julio Salinas
Imatge de Julio Salinas | TVE
Redacció
19 d'abril del 2018
Actualitzat a les 11:19h
L'exjugador del Barça, Julio Salinas, segueix amb la idea de ser el propietari del futbol a Lleida, i a final de temporada presentarà una oferta per unir l'Actel Força Lleida de bàsquet i el Lleida Esportiu de futbol en una mateixa entitat. L'exfutbolista fa tàndem amb el president basquetbolista, Fèlix González, que ha anunciat que a final de temporada presentaran una nova oferta després que fa un any ja plantegessin la compra del Lleida Esportiu al seu actual propietari, Albert Esteve, que es va negar a negociar.

Albert Esteve també vol comprar l'Actel Força Lleida

En aquesta línia, Salinas i González estan disposats a parlar amb el president lleidatà, que aquest dimecres ha indicat que per una altra banda sí ha rebut una proposta per tal que el Lleida Esportiu compri el club de bàsquet, que arribaria a 400.000 euros, segons Segre. Pel que fa a l'interès de Salinas i González, Esteve assegura que no en té constància. 

​En aquest ball d'interessos empresarials, l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha assegurat aquest dimecres que s'ha reunit amb dos grups empresarials, un de britànic i l'altre lleidatà, per abordar la compra del Lleida Esportiu, una opció que el Paer en cap veu amb bons ulls encara que recorda que la darrera paraula la té Esteve.