Bartomeu equipara els presos polítics amb Sandro Rosell

El president del Barça ha valorat aquest dimecres la situació dels líders sobiranistes empresonats

Josep Maria Bartomeu, president del Barça.
Josep Maria Bartomeu, president del Barça. | Europa Press
Redacció
19 d'abril del 2018
Actualitzat a les 0:41h

Josep Maria Bartomeu, president del Barça. Foto: Europa Press


El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha demanat "respecte" aquest dimecres pel "significat de justícia" i ha exigit posar punt final a la "insòlita situació de presó preventiva" per la qual es manté entre reixes a nou líders independentistes per la causa contra el procés català, així com Sandro Rosell. La reflexió de Bartomeu ha equiparat els presos polítics a la situació de l'expresident del Barça, reclòs a Soto del Real per delictes econòmics.

Bartomeu, sense diferir en cap moment de la línia institucional adoptada pel club, ha exigit que el conflicte polític entre Catalunya i Espanya es resolgui, precisament, "políticament". En aquest mateix sentit, el mandatari blaugrana també ha fet referència a la presó preventiva de l'expresident del Barça.

"Tenim l'oportunitat d'aprofitar el marc i l'altaveu de la Copa, per defensar allò en el que creiem. Sense respecte no hi ha diàleg. Demanem respecte per a tothom", ha assenyalat en la roda de premsa de presentació de la pancarta gegant que l'afició culer desplegarà aquest cap de setmana a la final de la Copa del Rei.