Ros diu que s'ha reunit amb empresaris que volen comprar el Lleida Esportiu, i Esteve nega negociacions

L'alcalde de Lleida assegura que aquesta és una bona notícia per la ciutat | El propietari del club diu que han enganyat l'alcalde i apunta que l'entitat no està al mercat

Àngel Ros
Àngel Ros | Adrià Costa
Redacció
18 d'abril del 2018
Actualitzat a les 17:59h
L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha assegurat aquest dimecres que s'ha reunit amb dos grups empresarials que estan interessats en la compra del Lleida Esportiu. Segons ha avançat Catalunya Ràdio, el Paer en cap ha indicat que aquests empresaris, uns anglesos i els altres de Lleida, estan disposats a quedar-se amb l'entitat, i ha apuntat que ja s'han posat en contacte amb el propietari del club, Albert Esteve.

Ros considera que aquesta és una bona notícia per la ciutat, per bé que ha explicat que la darrera paraula la té Esteve. Preguntat sobre aquesta qüestió, el propietari del Lleida ha negat que estigui negociant, i s'ha queixat dels empresaris perquè "han enganyat l'alcalde". En aquest sentit, Esteve ha dit que l'entitat no està al mercat i ha anunciat per sorpresa que sí té una oferta per tal que el Lleida Esportiu compri el Força Lleida de bàsquet, una possibilitat que manté oberta. 

​No és aquest el primer cop que transcendeix l'interès d'empresaris per la compra del club. L'exjugador del Barça, Julio Salinas, va mostrar públicament l'any passat la seva voluntat de ser el propietari del Lleida, una predisposició que va rebre la resposta negativa d'Esteve.