Rossi s'encén contra Márquez a Buenos Aires: «Ets un pallasso, això no quedarà així»

El pilot cerverí, diana de les crítiques per un avançament que ha acabat amb l'italià pel terra

Redacció
09 d'abril del 2018
Actualitzat a les 12:28h
Imatge de Márquez i Rossi
Imatge de Márquez i Rossi | Moto GP
Marc Márquez i Valentino Rossi s'han tornat a enfrontar aquest diumenge al Gran Premi de Buenos Aires i han fet més agra la polèmica que mantenen des de finals de 2015. El motiu, un avançament agressiu del de Cervera que ha fet anar pel terra l'italià, que ha muntat un festival de retrets després de la carrera.

L'italià ha culpat Màrquez de la seva caiguda, ha dit que li feia por competir contra ell, no li ha acceptat el perdó quan el català ha anat al seu box a disculpar-se i l'ha insultat; "Ets un pallasso, això no quedarà així", li ha dit Rossi a Márquez fora de càmeres però davant de diversos periodistes.

Il Dottore s'ha escalfat de valent contra el cerverí, que ha assegurat posteriorment que no ha tingut la intenció de tombar Rossi. "He anat al 100% des de l'inici, intentava remuntar", ha dit Márquez, que ha assegurat que les crítiques de Rossi li preocupen "zero".

​Aquesta nova polèmica arriba després que a finals del 2015 Rossi acusés Márquez d'haver-li fet perdre el Mundial de Moto GP durant la penúltima carrera, en la qual els dos pilots van mantenir un enfrontament sobre l'asfalt que va acabar amb Márquez pel terra després que Rossi aixequés el peu de la seva moto.