Espirals de pasta de full amb fruites confitades

La recepta de la blocaire Dolors Mateu

Espirals de pasta de full amb fruites confitades
Espirals de pasta de full amb fruites confitades | Dolors Mateu
Redacció
08 d'abril del 2018
Actualitzat a les 0:56h
Amb tres ingredients mireu quina cosa més bona  podem fer.

Us animeu?

 
Ingredients per a unes 20 espirals:

1 làmina de massa de pasta de full
100 gr de fruites confitades
1 ou
50 gr de sucre llustre

Esteneu la làmina de pasta de full i pinteu-la amb ou batut.

Repartiu per sobre la fruita confitada i enrotlleu per la part més llarga. 

Guardeu a la nevera uns 20 minuts perquè es refredi la massa.

Talleu aquesta massa en rodanxes d'1 ½ - 2 cm. i aneu-los col·locant sobre d'una safata de forn amb paper d'enfornar, separades entre si ja que al coure s'expandeixen.

Feu coure al forn preescalfat a uns 200º durant uns 10-15 minuts.

 

Un cop freds, pinteu-les  amb una barreja feta amb 50 gr. de sucre llustre i 25cc. d'aigua.

 
Blog de cuina de la dolorss