ÀUDIO Les amenaces de Losantos contra Alemanya... a ritme de rap

El periodista esclata contra el tribunal que va alliberar Puigdemont i la policia de Munic ja ha pres nota de les amenaces contra l'estat federat de Baviera

El periodista Federico Jiménez Losantos
El periodista Federico Jiménez Losantos | ES Radio
Redacció
07 d'abril del 2018
Actualitzat a les 9:58h
Les amenaces de Federico Jiménez Losantos han provocat una enorme polseguera. El periodista no ha acceptat la decisió de la justícia alemanya d'alliberar Carles Puigdemont i descartar el delicte de rebel·lió, i en un editorial aquest matí ha carregat amb molta contundència contra Alemanya i fins i tot ha qualificat el país de "racista" en considerar que s'ha burlat d'Espanya i ha titllat el jutge d'"infecte". La polèmica intervenció l'ha convertit el tuitaire Luis Endera (@luis_endera) en un rap.
En un altre missatge, Losantos ha arribat fins i tot a amenaçar Alemanya: "A les Balears hi ha uns 200.000 alemanys d'ostatges. A Baviera poden explotar cerveseries. Vostè proposa una acció? Naturalment". "A Espanya no els ho perdonarem, ha amenaçat el periodista. Aquestes greus declaracions no han passat desapercebudes pel Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) que, segons ha pogut saber NacióDigitalles investigarà i en farà un informe.

Aquests són els àudios en què Losantos esclata.El periodista també aprofita per carregar contra el govern espanyol, que qualifica d"'una merda" per la reacció, al seu parer, tova, davant l'independentisme i Alemanya. I rebla, apuntant contra Mariano Rajoy: "Un miserable, un fastigós i racista jutge d'Alemanya ofèn a tots els espanyols, considera que no tenim dret al nostre Estat, es burla del nostre ordenament jurídic i surt el covard de la Moncloa dient que confia en la justícia".

La policia de Munic no ha passat per alt les amenaces contra Baviera i ja ha dit que pren nota de les amenaces: