ÀUDIO La policia de Munic pren nota de les amenaces de Losantos

El polèmic periodista insulta Alemanya i amenaça Baviera amb una "acció"

Redacció
06 d'abril del 2018
Actualitzat a les 17:23h
El periodista Federico Jiménez Losantos
El periodista Federico Jiménez Losantos | ES Radio
La decisió d'Alemanya sobre Carles Puigdemont no ha agradat gens a la caverna mediàtica espanyola, que ja sigui per mitjà de diaris o ràdios espanyolistes, ha carregat amb duresa contra la justícia germànica. Una de les veus més contundents ha estat la de Federico Jiménez Losantos, que en el seu editorial matinal ha esclatat i insultat Alemanya, titllant el país de racista i acusant-lo de burlar-se d'Espanya.

"La decisió de l'infecte jutge alemany és un toc racista típic del racisme protestant contra els països catòlics. És un acte de racisme repugnant considerar que un règim constitucional està bé per a la raça ària, però no per als països del sud", deix anar el periodista. 

Losantos també aprofita per carregar contra el govern espanyol, que qualifica d"'una merda" per la reacció, al seu parer, tova, davant l'independentisme i Alemanya. I rebla, apuntant contra Mariano Rajoy: "Un miserable, un fastigós i racista jutge d'Alemanya ofèn a tots els espanyols, considera que no tenim dret al nostre Estat, es burla del nostre ordenament jurídic i surt el covard de la Moncloa dient que confia en la justícia".

En un altre missatge, Losantos ha arribat fins i tot a amenaçar Alemanya: "A les Balears hi ha uns 200.000 alemanys d'ostatges. A Baviera poden explotar cerveseries. Vostè proposa una acció? Naturalment". "A Espanya no els ho perdonarem, ha amenaçat el periodista. La policia de Munic ja ha dit que pren nota de les amenaces: