Àngel Ros defensa l'exèrcit espanyol i avala la presència de militars a la fira de FP

L'alcalde de Lleida diu que els estudis que ofereix la institució estan homologats i encaixen dins el certamen que es celebrarà a la ciutat del 19 al 21 d'abril

06 d'abril del 2018
Actualitzat a les 10:25h
Àngel Ros, alcalde de Lleida
Àngel Ros, alcalde de Lleida | Àlvar Llobet
L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha defensat l'exèrcit espanyol i la seva presència a la fira de la Formació Professional que se celebrarà a Lleida del 19 al 21 d'abril. Les paraules de l'alcalde arriben després que la plataforma Desmilitaritzem l'Educació apostés, un any més, per vetar la institució espanyola al certamen.

El líder socialista assegura en aquest sentit que entén però no comparteix l'opinió de l'entitat, i ho justifica assegurant que els estudis que s'imparteixen a l'exèrcit estan homologats amb les ofertes que es presenten a la fira, motiu pel qual no veu raons per no acceptar la seva presència.

Per la seva banda, el portaveu de l'organisme, Jaume Añé, considera que és un contrasentit que l'exèrcit tingui un estand ja que no fomenta els valors de la "cooperació, la pau i la llibertat". Aquesta polèmica en relació a l'organisme espanyol i la fira lleidatana no és nova, i ja l'any passat va provocar declaracions i retrets entre els líders polítics de la capital del Segrià.