Gimenells fa fora Dante Pérez i vota Antonio Pardos com a nou alcalde

L'Ajuntament del municipi ha acollit un ple tens amb retrets per una i altra part

Imatge del ple d'aquest dimarts
Imatge del ple d'aquest dimarts | ACN
Redacció
27 de març del 2018
Actualitzat a les 14:45h
Antonio Pardos, regidor de la Candidatura de Progrés (CP) -vinculada al PSC-, s'ha convertit aquest dimarts en el nou alcalde de Gimenells i el Pla de la Font (Segrià) després que hagi prosperat la moció de censura contra el fins ara alcalde Dante Pérez, amb els vots dels quatre regidors del PDeCAT i del regidor no adscrit ja que els del tres edils de la CP -que també hi han votat a favor- no eren computables a l'hora de cessar un alcalde que havia format part del seu mateix equip de govern, segons preveu la llei antitransfuguisme.

La CP i el PDeCAT van posar en marxa la moció de censura per fer fora de l'alcaldia Pérez després que aquest decidís abandonar la militància del PSC per anar de número dos a la candidatura del PP per Lleida en les eleccions del 21-D. La moció ha pogut finalment tirar endavant després que fa dues setmanes prengués possessió Josep Farré com a regidor no adscrit, en substitució del regidor socialista Vicente Sáez que va renunciar a l'acta després del pas de Dante Pérez al PP.

​El saló de plens de l'Ajuntament de Gimenells ha quedat petit per seguir una sessió tensa en la qual s'ha debatut la moció de censura.