El «No Surrender Festival» en homenatge a Springsteen ven entrades a Alemanya, França i Itàlia

Se celebrarà el 29 i 30 de juny a Vilanova de Bellpuig

Imatge del festival, aquest 2017
Imatge del festival, aquest 2017 | ACN
Redacció
27 de març del 2018
Actualitzat a la 1:38h
La segona edició del 'No Surrender Festival', el festival d'homenatge a Bruce Springsteen que se celebrarà el 29 i el 30 de juny a la localitat lleidatana de Vilanova de Bellpuig, ja ha venut entrades a Alemanya, França i Itàlia.

Aquest any els músics que participin al festival interpretaran i gravaran la cançó 'Badlands' de Bruce Springsteen sota la direcció del músic lleidatà Antoni Tolmos, ha informat aquest dilluns l'organització en un comunicat.

L'impulsor i organitzador del festival i propietari del bar L'Estoneta, Josep Maria Pons, assegura que "un 60% de les entrades venudes via web corresponen a persones que acudiran per primera vegada al festival". Amb l'objectiu d'incentivar-ne la participació, l'organització ha posat a la disposició de les escoles de música les partitures de la cançó "Badlands".

La segona edició tindrà com convidats d'honor 'The Blood Brothers', la banda europea més reconeguda de tribut a Bruce Springsteen.

Nascuda a Florència el 2013 a partir d'una idea de Francesco Zerbino, s'ha convertit en un referent en la interpretació de cançons del 'Boss'. 'The Blood Brothers', que pren el nom d'una cançó d'Springsteen, està formada per músics que col·laboren a Europa i als Estats Units d'Amèrica.

Josep Maria Pons apunta que l'objectiu del festival és incrementar la participació dels músics i per fer-ho possible, l'organització permetrà que s'inscriguin instruments de vent, com saxos, a més de cantants, guitarristes, a la baixa i bateries, que ja van participar-hi l'any passat.

L'organització del festival també ha confirmat la presència del grup de versions lleidatà "Tremends" i de George Mileso, que també s'incorpora a tasques d'assessorament tècnic i musical sota la direcció d'Antoni Tolmos.