Accepta dos anys de presó per ferir un temporer en una baralla però es desvincula de la mort d'un altre

L'acusen d'haver apunyalat els dos joves i la seva nora reconeix haver colpejat un d'ells amb una ampolla al cap

Redacció
26 de març del 2018
Actualitzat a les 14:19h
Imatge dels acusats durant el judici
Imatge dels acusats durant el judici | ACN
Un home de 52 anys i la seva jove s'han assegut aquest dilluns al banc dels acusats al jutjat penal 3 Lleida. Tots dos han acceptat una pena de dos anys de presó (la fiscalia en demanava tres) per un delicte de lesions i a indemnitzar conjuntament amb 25.000 euros un home al qual van ferir. Va passar durant una baralla a Albatàrrec (Segrià), que va tenir lloc el 29 de maig de 2016, entre dos grups de temporers, d'origen romanès.

Segons han reconegut, la noia va colpejar l'home, que pertanyia al grup contrari, amb una ampolla de vidre al cap i després el seu sogre va ferir al mateix home amb un ganivet. L'acusat de 52 anys, en canvi, s'ha desvinculat de la mort d'un altre temporer, en aquest cas del seu propi grup.

Segons la fiscalia, però, va ser també l'acusat qui va clavar el ganivet accidentalment a aquest altre temporer, que vivia amb ell, i que va morir mentre el traslladaven a l'hospital. El ministeri públic demana que per aquest fet se li imposin tres anys de presó més per un delicte d'imprudència greu amb resultat de mort.