El rap de tres joves de Sort, segon al concurs «Hip-hop per la Pau»

Amb la cançó "Res a dir. Molt a criticar" han participat al certamen que organitza l'Institut Català per la Pau

Fragment del videoclip de la cançó
Fragment del videoclip de la cançó | Oficina Jove Pallars Sobirà
Redacció
23 de març del 2018
Actualitzat a les 0:59h
El rap Res a dir. Molt a criticar, de tres joves de Sort, ha quedat segon classificat al concurs Hip-hop per la Pau que organitza l'Institut Català Internacional per la Pau. La cançó està creada per Rut González, Pau Valladares i Martin Coma i gira entorn a la crítica de la violència i les injustícies. 


L'objectiu del concurs era donar visibilitat al compromís i la creativitat dels joves en l'àmbit de la cultura de pau. El primer premi de la modalitat en la qual participaven els tres nois de Sort, l'ha guanyat els alumnes de l'INS Lauro de Les Franqueses del Vallès amb una peça titulada Requiem for a dream

Per escollir els guanyadors, el jurat ha valorat aspectes com la qualitat de les lletres i la música, la creativitat i l'originalitat de la idea i les qualitats tècniques de la gravació. Els alumnes de l'institut de les Franqueses del Vallès han guanyat una masterclass de rap impartida per un cantant professional i podran enregistrar la cançó en un estudi.

Aquesta és la segona edició del concurs de hip-hop, que compta amb el suport del Departament d'Ensenyament i de la Direcció General de Joventut.