La Paeria cedeix a la UdL una finca per a la investigació biomèdica

La finca es destinarà a les activitats pròpies de la universitat en un termini de cinc anys

Redacció
20 de març del 2018
Actualitzat a les 17:29h
Fernández i Ros, aquest dimarts
Fernández i Ros, aquest dimarts | Paeria
L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el rector de la Universitat de Lleida (UdL), Roberto Fernández, han signat aquest dimarts la cessió gratuïta a la UdL d'una finca municipal de l'avinguda de Pinyana on es construirà el mòdul II del centre d'investigació biomèdica.
La finca es destinarà a les activitats pròpies de la universitat en un termini de cinc anys, segons un comunicat de l'Ajuntament.

El rector ha assegurat que "en els darrers anys han progressat enormement" les universitats reforçades per les institucions locals, especialment dels ajuntaments.

Ha afegit que l'ajuda que l'Ajuntament "sistemàticament ha donat a la Universitat de Lleida és una de les més importants de tot l'Estat", i que la UdL s'ha sentit sempre molt acompanyada en tots els seus esforços per ser un centre d'excel·lència.

L'alcalde ha dit que les ciutats es construeixen amb el coneixement dels seus ciutadans i que la UdL és fonamental per "incrementar els sostres de ciència i coneixement en les persones i, per tant, en la competitivitat de les empreses de Lleida".