Detingut a les Borges Blanques amb més de dos quilos de marihuana al cotxe

L'individu, un jove de 24 anys, ha estat aturat en un control rutinari de seguretat local

Imatge de la marihuana comissada per la Policia Local de les Borges Blanques en un control rutinari el 16 de març del 2018
Imatge de la marihuana comissada per la Policia Local de les Borges Blanques en un control rutinari el 16 de març del 2018 | ACN
Redacció
17 de març del 2018
Actualitzat a les 0:40h
Agents de la Policia Local de les Borges Blanques han detingut aquest divendres al matí un individu amb més de 2 quilos de marihuana al cotxe i 2.400 euros en metàl·lic. Els fets han tingut lloc en el marc d'un control rutinari del cos de seguretat local, quan s'ha aturat un cotxe que, segons la versió policial, circulava negligentment.

Després d'identificat el conductor s'ha escorcollat el vehicle i s'ha localitzat la marihuana. Part de la droga, indiquen les mateixes fonts, estava preparada per al seu consum, repartida en bosses petites d'uns 2,5 grams. La policia creu que eren per ser vendre avui mateix.

A dins del cotxe també hi havia una bàscula de precisió, diverses bossetes de plàstic buides i 2.461 euros en metàl·lic, en diversos bitlles de 50 euros, de 20 euros, de 10 euros i de 5 euros. El conductor, de 24 anys i nacionalitat espanyola, ha estat posat a disposició judicial acusat d'un delicte contra la salut pública.