Isona desapareix del mapa!

El primer futlletó amb que l'Ajuntament de Tremp mostrava l'ubicació de les barbacoes obertes no indicava la població d'Isona

Redacció
14 de març del 2018
Actualitzat a les 15:09h
La part del mapa de la Conca Dellà
La part del mapa de la Conca Dellà | Fem Poble - Isona i Conca Dellà
L'Ajuntament de Tremp vol animar als pallaresos a recuperar, aquest cap de setmana, les costellades a l'aire lliure. Ho fa amb l'objectiu de promocionar la carn de corder de la comarca i per això les carnisseries i xarcuteries del Pallars Jussà ofereixen aquesta setmana un 30% de descompte. 

El consistori ha editat un fulletó on hi ha localitzades totes les barbacoes obertes de la comarca. Fins aquí tot bé. El problema arriba quan busques al mapa Isona. Ha desaparegut. Al seu lloc només es veuen les marques que fan referència que en aquell punt hi ha una població, però no s'indica quina. El grup municipal Fem Poble va fer públic l'error a través de Facebook. 



Des del consistori trempolí, a través del programa Al teu gust, aliments del Pallars, que coordina el projecte de promoció del corder, ha refet l'error i ràpidament ha publicat a les xarxes socials el nou mapa; ara sí, amb la població isonenca.