Hosteleria

La cadena de restaurants La Piemontesa oferirà oli lleidatà

Segons l'acord, la firma lleidatana adquirirà un 15% de la producció de la Cooperativa d'Arbeca que servirà per abastir la xarxa de restaurants que té a tot l'estat espanyol

per Redacció, 14 de març de 2018 a les 11:37 |
Imatge d'un dels restaurants | La Piamontesa
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'empresa Franquicias La Piemontesa ha tancat un acord amb la Cooperativa Arbequina d'Arbeca i Secció de Crèdit segons el qual adquirirà aproximadament un 15% de la collita de l'entitat que servirà per abastir la xarxa de restaurants de la companyia a tot l'estat espanyol. Gràcies a aquesta col·laboració, els establiments oferiran un producte de qualitat, que forma part de la DOP Les Garrigues.

A més, aquest oli característic per tenir un toc de baixa acidesa i amb propietats organolèptiques tant en el seu consum en cru, fregit o guisat, s'utilitzarà per la base dels plats de la carta que s'elaboren des de l'obrador de Lleida. La Piemontesa, especialitzada en cuina italiana, compta amb més de 20 establiments repartits entre Catalunya, València, Andalusia, Navarra, Aragó i Madrid. Tot el menjar que s'hi serveix s'elabora des de Lleida, en un obrador que ocupa 40 persones en una nau de 7.500 metres quadrats.


El model de negoci de la Piemontesa ha estat implantat per Juan Manuel Chacón, amb 30 anys d'experiència en el sector i fundador de la cadena de restaurants italians 'La Tagliatella', de la que fou propietari fins el 2006. Chacón és considerat l'introductor a Espanya de l'autèntica pasta italiana.

El 2012 va crear Franquicias La Piemontesa, un concepte de negoci de capital 100% espanyol, basat en un model de restauració italiana organitzada, de fàcil gestió i alta rendibilitat amb la garantia d'un producte de primera qualitat elaborat de forma artesanal. Destaca especialment la decoració dels restaurants, familiar, amigable i acollidora, amb la intenció d'oferir al client una experiència diferent.

 

Participació