Postius assegura que ja treballa en una llista «transversal» per guanyar l'alcaldia de Lleida

El líder del PDECAT no aclareix si concorrerà als comicis sota les sigles del seu partit

Redacció
14 de març del 2018
Actualitzat a la 1:06h
Toni Postius, líder del PDECAT
Toni Postius, líder del PDECAT | ACN
L'alcaldable per Lleida del PDECAT, Toni Postius, ha insistit aquest dimarts en la voluntat de teixir una llista electoral per a les municipals del 2019 el màxim de "transversal" possible. Després de mantenir una reunió ahir dilluns amb Carles Puigdemont a Waterloo, Postius ha descartat concretar sobre la marca electoral amb que es presentarà als comicis i ha dit que "aquest no és el tema ara mateix".

En aquest sentit, ha deixat clar que ha estat elegit pel PDECAT per encapçalar la llista i que més endavant "el partit decidirà sota quin paraigües concorre a les urnes". Postius s'ha mostrat a favor d'escoltar ara el màxim de gent i fer créixer ''un moviment que sigui el màxim d'ampli i representatiu de la societat lleidatana''. Per l'alcaldable, l'actual govern municipal d'Àngel Ros "s'ha posat d'esquenes al país, al Govern i al que estava passant al conjunt de Catalunya".

Un dels màxims objectius de Postius si aconsegueix ser alcalde de Lleida al 2019 serà "capgirar aquesta situació i que la màxima institució de la ciutat recuperi l'orgull i la dignitat que han mirat de prendre-li el tripartit del 155 i l'alcalde Ros". Postius ha explicat que està fent trobades amb gent de la societat lleidatana per incorporar persones a la seva futura llista. L'objectiu és sumar esforços "entorn a un projecte que pugui recuperar la dignitat de la Paeria".

Assegura que ha detectat moltes ganes de canvi en molts àmbits de la ciutat, i voluntat de participar en aquest canvi. Això, segons Postius, es pot fer des de molts àmbits, comprometent-se políticament o ajudant des de fora", i ha remarcat que per tot plegat, també compta amb els actuals regidors "perquè tothom aporti el seu gra de sorra".