Mariona Roure, la fotògrafa lleidatana que triomfa a nivell internacional amb les seves imatges familiars

La creadora ha estat finalista del prestigiós AFNS AWARD i ha estat seleccionada en tres categories al BabyF, el congrés de fotògrafs de família

La fotografia de Roure finalista al BabyF
La fotografia de Roure finalista al BabyF | Mariona Roure
12 de març del 2018
Actualitzat a les 14:48h
La fotògrafa lleidatana Mariona Roure s'ha convertit en els darrers anys en un dels referents internacionals en la creació d'instantànies familiars. Roure, que té l'estudi a la ciutat de Lleida, ha estat finalista en el prestigiós concurs de fotografies AFNS AWARD, el jurat del qual va seleccionar una fotografia seva d'entre 3.000 imatges.

La fotografia d'una noia embarassada asseguda en una cadira ha estat una de les 150 fotografies que ha estat escollida pel certamen fotogràfic, una fita que des de l'estudi es valora de manera molt positiva atès que ajuda a la visibilitat de Lleida a nivell internacional. 

​Al marge d'aquest reconeixement, Roure esta seleccionada en tres categories - naixements, embarassos i comunions - al congrés de fotògrafs de família BabyF, el més important que es celebra a l'estat espanyol en aquesta disciplina artística i que guardona cada any les millors imatges. L'edició d'aquest any es celebra aquesta setmana a Barcelona.
 

La fotografia de Roure finalista al BabyF Foto: Mariona Roure

 

La fotografia de Roure finalista al BabyF en la categoria de Comunió Foto: Mariona Roure