Puigdemont impulsa Toni Postius com l'alternativa a Àngel Ros en una reunió a Waterloo

El líder del PDECAT es troba amb el president a l'exili per encarar la campanya de les municipals | Puigdemont assegura que cal acabar amb el bloc del 155 que governa la ciutat de Lleida

12 de març del 2018
Actualitzat a les 14:35h
Puigdemont i Postius, a Waterloo
Puigdemont i Postius, a Waterloo | PDECAT
El líder del PDECAT a la Paeria de Lleida, Toni Postius, s'ha reunit aquest dilluns amb el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, a la ciutat belga de Waterloo. Segons ha pogut saber NacióLleida, el líder demòcrata i el president a l'exili han mantingut una trobada d'una hora i mitja en la qual s'ha parlat de la situació política de Catalunya i de les properes eleccions municipals, previstes per la primavera del 2019. Puigdemont ha assegurat que cal acabar amb el "bloc del 155" que està governant la ciutat de Lleida.

Puigdemont a donat suport a la candidatura de Postius, escollit en les primàries del PDECAT, i ho ha fet amb la mirada posada a la configuració d'una llista que podria bastir-se sota les sigles de Junts per Lleida, la marca electoral que ja ha estat registrada i que pretén mantenir la continuïtat del que va fer Puigdemont amb les eleccions del passat 21-D, quan va formar la plataforma Junts per Catalunya. De fet, el president exiliat pretén convertir el seu moviment en una partit polític. Postius ha tornat a insistir en la necessitat d'acabar amb l'alcaldia de Ros l'any vinent després de 14 anys.