VÍDEOS Eugenio: «Saben aquel que diu...?»

Vídeos dels millors acudits de l'humorista i amb aspectes menys coneguts de la seva vida personal, avui que fa 17 anys que es va morir

Eugenio
Eugenio | Youtube
Redacció
11 de març del 2018
Actualitzat a les 9:56h

El tòpic diu que els catalans tenim poc sentit de l'humor, però és innegable que hem tingut grans figures en aquest àmbit. Un d'ells és Eugeni Jofra i Bafalluy, Eugenio. Nascut a Barcelona el 1941, va morir a la mateixa ciutat l'11 de març de 2001, avui fa 17 anys, després de viure el seu esplendor artístic a la dècada dels 80.

Ulleres fosques, castellà amb fort accent català, vestit sempre de negre, assegut al tamboret mentre fumava i bevia, i sense riure mai. Tot per acompanyar una murrieria total i dignificar l'acudit. Saben aquel que diu...?

Per recordar l'humorista, us proposem alguns vídeos amb els seus millors acudits. També, a sota, un reportatge de Televisió de Catalunya, on el programa va endinsar-se en els aspectes menys coneguts de la seva vida personal.

En aquest vídeo, de la mà del seu fill, Gerard Jofra, els espectadors van descobrir una de les seves professions i passions, dissenyador de joies, i una faceta poc mencionada de l'artista, la de músic. De fet , el 1970 Eugenio va participar en la preselecció del Festival d'Eurovisió. L'humorista formava duo musical amb la seva dona, Els Dos.