Mishima i Gossos, caps de cartell del «Talarn Music Experience» 2018

Organitzat per l’espai natural Lo Quiosc, el certamen tindrà lloc els dies 27, 28 i 29 de juliol | Maria Arnal i Marcel Bagés i diferents DJs completen el cartell de la tercera edició del festival

David Carabén, del grup Mishima
David Carabén, del grup Mishima | Arxiu ND
09 de març del 2018
Actualitzat a les 10:33h
Lo Quiosc acollirà del 27 al 29 de juliol una nova edició del Talarn Music Experience, el festival de músiques d’autor del Pallars Jussà amb sessions de música i gastronomia en un espai únic. L’edició d’enguany del Talarn Music Experience presenta tres nits plenes de música i talent amb les actuacions de Mishima (divendres 27 de juliol), Gossos (dissabte 28 de juliol), i Maria Arnal i Marcel Bagés (diumenge 29 de juliol).

Enguany, i després de cada concert, el festival comptarà amb la participació d’uns DJ de luxe: Miqui Puig (divendres 27 de juliol); Luca Feller (dissabte 28 de juliol), i Miguelito Superstar DJ (diumenge 29 de juliol). Tots ells, formacions i artistes consolidats, d’estils molt personals, que configuren un cartell amb un ventall ampli de registres musicals en un escenari de natura d’excepció a les comarques pallareses.
 

Cartell de la tercera edició del Talarn Music Experience. Foto: Lo Quiosc


Aposta per la música en directe al Pallars

El Talarn Music Experience va néixer ara fa dos anys a Lo Quiosc amb la intenció de portar el millor de la música actual al territori pallarès. El seus impulsors, Ramon Mitjana i Sonia Gasia, apassionats per la música, aposten per acostar al Pallars música de qualitat i en directe, potenciant l’oferta cultural i lúdica a la zona i reivindicant alhora la descentralització de l’oferta de festivals i concerts del territori català.

El Talarn Music Experience ofereix l’experiència única de viure els concerts en directe i territori, acords i paisatge i aplega pallaresos i forans en un espai natural d’excepció on compartir l’essència de la música, la llibertat, les emocions i el ritme a flor de pell.

Entrades a la venta el 12 de març

Les entrades del Talarn Music Experience 2018 es posaran a la venta el proper dilluns, 12 de març. Es podran adquirir a través del lloc web del festival.