El MUD trasllada el concert de Maria Arnal i Marcel Bagés per la vaga del 8-M

Les entrades adquirides de forma anticipada també seran vàlides per a la nova data

Maria Arnal i Marcel Bagés
Maria Arnal i Marcel Bagés
Redacció
07 de març del 2018
Actualitzat a les 0:14h
El concert que havien d'oferir aquest dijous al Cafè del Teatre de Lleida Maria Arnal i Marcel Bagés i que havia servir per inaugurar la 12a edició del Festival Músiques Disperses (MUD) s'ha traslladat al dia 5 d'abril, també a les 22 hores, després que el duet hagi decidit secundar la vaga feminista del 8 de març.

Així ho ha comunicat l'organització del MUD en un comunicat en què també informa que les entrades ja adquirides de forma anticipada seran vàlides per a la nova data del concert. Tant els artistes com l'oficina de management i l'organització del festival, lamenten les molèsties que aquest canvi hagi pogut ocasionar, i emplacen el públic lleidatà a gaudir el dia 5 de la presentació en directe de "45 cerebros y 1 corazón".

El MUD arriba a la seva dotzena edició amb la programació de sis concerts amb vuit artistes. Tres d'ells tocaran a Lleida per primera vegada a l'Estat en un concert únic. Es tracta del britànic Mark Fry, que compartirà escenari amb Ferran Palau la nit del 9 de març; el brasiler Zé Vito, amb aires de bossa nova, que compartirà escenari amb els gallecs Baiuca, el 10 de març; tots dos concerts al Cafè del Teatre, i Alisha Sufit, que protagonitzarà els concerts íntims que ja es van programar l'any passat a la botiga de discos i cerveseria Grans Records, amb entrada gratuïta.

L'artista britànica cantarà sola amb la seva guitarra cançons tradicionals angleses. Serà el 10 de març al migdia. El MUD incorpora enguany com a escenari la Seu Vella de Lleida, que acollirà el diumenge 11 de març l'actuació d'Estas Tonne, un dels millors guitarristes del moment.

El Músiques Disperses ja va començar a escalfar motors el 3 de febrer amb una festa de presentació al Cafè del Teatre, que va comptar amb l'actuació d'ARLO, un sextet lleidatà que va presentar el seu recent estrenat nou disc. La dotzena edició del MUD tindrà lloc del 8 a l'11 de març a Lleida. Es tracta d'un festival pioner de neo-folk a l'estat espanyol, guardonat amb el premi Altaveu 2016.