02
de març
del
2018
Actualitzat
a les
9:21h
L'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició ha lliurat aquest dijous els Premis Nacionals de Gastronomia 2017. El propietari del restaurant barceloní Ca l'Isidre, Isidre Gironès, s'ha emportat el Premi Nacional per la seva "llarga" contribució a la gastronomia catalana després de tota una vida al capdavant de l'establiment. El xef del restaurant La Boscana a Bellvis (Pla d'Urgell), Joel Castanyé, ha estat reconegut amb el Premi Revelació.
Per la seva banda, la cap de sala del Monvínic, Isabelle Brunet, ha guanyat el Premi Cap de Sala i l'empresa dedicada a la fabricació i comercialització de porcellana de gran qualitat per a l'hostaleria, Pordamsa, ha estat distingida amb el guardó especial de l'Acadèmia. L'entrega dels premis s'ha fet a la Casa de la Llotja de Mar en el transcurs d'un sopar elaborat pel xef Nandu Jubany. La iniciativa reconeix la tasca i aportació a la cuina del nostre país de cuiners, restaurants, professionals o col·lectius relacionats amb la gastronomia catalana.
Per la seva banda, la cap de sala del Monvínic, Isabelle Brunet, ha guanyat el Premi Cap de Sala i l'empresa dedicada a la fabricació i comercialització de porcellana de gran qualitat per a l'hostaleria, Pordamsa, ha estat distingida amb el guardó especial de l'Acadèmia. L'entrega dels premis s'ha fet a la Casa de la Llotja de Mar en el transcurs d'un sopar elaborat pel xef Nandu Jubany. La iniciativa reconeix la tasca i aportació a la cuina del nostre país de cuiners, restaurants, professionals o col·lectius relacionats amb la gastronomia catalana.