VÍDEO Polèmica a Lleida per l'agressió d'un policia municipal a un jove mentre era al terra

La Paeria diu que és la part final d'un altercat en què es van veure implicats dos agents que van ser agredits en un bar on hi havia persones que provocaven molèsties

Pla mig on es pot veure la mà d'un jove mostrant el seu mòbil en el moment que reprodueix el vídeo
Pla mig on es pot veure la mà d'un jove mostrant el seu mòbil en el moment que reprodueix el vídeo | ACN
Redacció
01 de març del 2018
Actualitzat a les 17:43h
Uns joves han difós un vídeo per les xarxes socials on es pot veure un agent de la Guàrdia Urbana de Lleida colpejant brutalment i fins hi tot llençant una cadira al cap a un jove que es troba estirat a terra.

Els fets van tenir lloc ahir dimecres a la nit en un bar del carrer Democràcia de la capital del Segrià i segons la regidora de Seguretat Ciutadana de la Paeria, Sara Mestres el vídeo només és la part final d'una actuació policial en què dos agents es van veure agredits per aquest grup de joves que estaria provocant molèsties. Mestres no ha volgut valorar si està o no justificada l'actitud violenta de l'agent de la Urbana i ha afegit que esperaran a la resolució judicial sobre el cas que ara es troba a mans de la justícia ja que hi ha denuncies presentades, tant per part dels agents com per part dels joves.

Tensió al bar

Aquest dijous al bar 'La Cordovesa' hi havia tensió entre els propietaris i també la gent que s'hi ha atansat al conèixer les notícies. Molts criticaven l'actitud de la policia però també hi havia veïns que es queixaven dels conflictes que hi ha al local. De fet, la regidora Sara Mestres ha alertat que el bar compta amb quatre actes aixecades per consum de droga, tant a l'interior com a la part de l'entrada que dóna al carrer.

Va ser en aquest punt, a for al carrer, on va començar tot plegat. La Shudan és familiar de la propietària, que és la seva sogra, i ha explicat que estava fregant a l'interior quan de cop i volta va començar la baralla amb la policia que es va desplaçar cap a dins del local. ''La meva sogra estava morta de por'', ha assegurat, ja que no havia vist res així en els 20 anys que fa que està al país.