Denunciada una asseguradora per no retirar les deixalles d'un cotxe accidentat

L'accident es va produir a principis de desembre i l'empresa encara no ha retirat totes les parts del vehicle

27 de febrer del 2018
Actualitzat a les 0:53h
Els Agents Rurals inspeccionant la zona de l'accident
Els Agents Rurals inspeccionant la zona de l'accident | Agents Rurals

Els Agents Rurals han denunciat una empresa asseguradora per no retirar les deixalles d'un vehicle accidentat a Collegats, al terme municipal de Baix Pallars. Els agents mediambientals de la Generalitat van cursar la denúncia a l'Agència Catalana de Residus

L'empresa asseguradora té l'obligació de retirar totes les parts del cotxe accidentat. El cap comarcal dels agents al Pallars Jussà, Miquel Arilla, ha explicat a Pallars Digital que l'empresa és va comprometre a retirar-ho en un termini de temps d'un mes. Passat aquest temps, l’asseguradora no ha complert, pel que els agents han cursat la denúncia.

Ara, l'empresa té un mes més per retirar les deixalles, sinó els Agents Rurals tornaran a denunciar-los. Les sancions per abocar residus poden ser superiors als 600 euros. La zona de Collegats està considerada com a Espai Natural de Protecció Especial, especialment per  la reserva de lludrígues. 

L'accident es remunta al 6 de desembre de 2017, quan una noia va quedar ferida "menys greu" en sortir de la via i caure al riu Noguera Pallaresa.