VÍDEO L'emocionant proclama de Txarango per la llibertat dels presos polítics en ple concert

Alguer Miquel fa una crida a favor de la llibertat d'expressió i la democràcia i carrega contra un estat espanyol "feixista"

Imatge del concert de Txarango
Imatge del concert de Txarango
Redacció
25 de febrer del 2018
Actualitzat a la 1:30h
Txarango és un dels grups de música catalana més implicat en el procés. De fet, juntament amb una desena més d'artistes, van crear i produir la cançó "Agafant l'Horitzó" a favor del referèndum d'autodeterminació del passat 1 d'octubre. Seguint aquesta mateixa línia, en el darrer concert en directe de la banda, el cantant Alguer Miquel va pronunciar un emocionant discurs a favor de les llibertats, la democràcia i l'acollida de refugiats a Europa.

Miquel és molt contundent amb l'estat espanyol i el titlla de "feixista". Les seves paraules van aconseguir encendre els ànims del públic. El cantant també critica la perversió de bona part dels sectors socials per part de les grans empreses i entitats governamentals, la monarquia i, com no podia ser d'una altra manera, denuncia l'existència de presos polítics a Espanya fent referència "al nostre amic Jordi Cuixart". "Això no va de sentir-se català o espanyol, que cadascú se senti d'on vulgui", sentencia.