VÍDEO Évole reparteix a tort i a dret parlant sobre el govern espanyol i Marta Sánchez

El periodista visita "El Hormiguero" i critica amb duresa les polítiques de l'Estat i ironitza sobre la nova versió de l'himne espanyol

Redacció
23 de febrer del 2018
Actualitzat a les 15:13h
Jordi Évole critica el govern espanyol en una entrevista amb Pablo Motos.
Jordi Évole critica el govern espanyol en una entrevista amb Pablo Motos. | ND
L'ofensiva del govern espanyol contra la immersió lingüística a Catalunya ha encés els ànims de Jordi Évole. El periodista ja va ironitzar sobre la qüestió fa dies i, aquest dijous, va tornar a carregar contra les polítiques de l'Estat. En una entrevista en el programa El Hormiguero d'Antena 3, Évole també va dir la seva sobre la lletra de l'himne per Marta Sánchez i tot el serial que ha vingut darrere. 

El periodista i presentador de Salvados reafirma davant de Pablo Motos que, en cap cas, és independentista, però destaca un element positiu clar que s'extreu del procés: les elits espanyoles s'han posat "molt nervioses". "No s'haurien de posar tan nerviosos per coses com una exposició com la d'Arco o perseguir la immersió lingüística a Catalunya quan el model d'escola català ha demostrat el seu èxit durant els darrers anys", etziba.

Évole critica que el govern espanyol no reconegui que l'1-O va haver-hi càrregues policials i aconsella que ho assumeixi i demanin disculpes com més aviat millor. "Això sí, són uns senyors que quan Marta Sánchez posa lletra a l'himne perden el cul per fer un tuit dient que l'homenatge a la pàtria és molt maco", rebla. El periodista remarca que els veritables patriotes són els pensionistes que es manifesten i no l'artista "fent la lletra de l'himne mentre tributa fora d'Espanya".