La visita a Puigdemont d’una delegació pallaresa, al programa d’Ana Rosa

La presentadora no s’ha pres massa bé que dos integrants de l’expedició no hagin volgut fer declaracions

Redacció
20 de febrer del 2018
Actualitzat a les 17:17h
Membres de la delegació del Pallars arribant a Waterloo
Membres de la delegació del Pallars arribant a Waterloo | AR

Membres de la delegació del Pallars arribant a Waterloo.


Una delegació pallaresa ha viatjat aquesta setmana a Brussel·les per visitar el Parlament Europeu i, aprofitant la seva estada a Bèlgica, avui s’han desplaçat a Waterloo per mostrar el seu recolzament a Carles Puigdemont. Fent guàrdia a les immediacions de la casa s’hi han trobat un equip d’AR, el programa de Telecinco que presenta Ana Rosa Quintana.

En ser preguntats, només ha contestat breument el gerent del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Josep Ardanuy. Abans, dos dels integrants del grup, entre ells el regidor de l’Ajuntament de Tremp, Marc Miró, s’han negat a fer declaracions pel programa. Un fet que no ha fet gaire gràcia a la presentadora madrilenya, que s’ha vantat d’haver destapat els missatges de text entre Carles Puigdemont i Toni Comín, aixecant els aplaudiments del públic del seu programa.

Entre la delegació desplaçada a Bèlgica s’hi troben l’alcalde de Tremp, Joan Ubach; el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constante Aranda; o l’alcalde de Castell de Mur, Josep Maria Mullol.
 

Podeu veure el vídeo en aquest enllaç