Detenen a Lleida un home acusat de fer compres fraudulentes amb una targeta de crèdit robada

El lladre, de 50 anys i veí de la capital del Segrià, va sostreure la targeta de dins d'un vehicle

Redacció
19 de febrer del 2018
Actualitzat a les 15:29h
Els Mossos d'Esquadra van detenir divendres passat a Lleida un home acusat de fer compres fraudulentes amb una targeta de crèdit robada. El lladre, de 50 anys, nacionalitat algeriana i veí de la capital del Segrià, va sostreure la targeta de dins d’un vehicle. La detenció és resultat d’una investigació iniciada el passat 25 de gener després de produir-se un robatori amb força a l’interior d’un vehicle estacionat al carrer Magí Morera de Lleida.

De dins del cotxe van sostreure diners, material escolar i una targeta de crèdit, entre altres objectes. Quatre dies després, la víctima va denunciar que amb la targeta sostreta havien fet varies compres i operacions en centres comercials i cafeteries de Lleida. Concretament, havien realitzat 48 transaccions d’imports inferiors a 20 euros, superant de manera conjunta els 400 euros.

La investigació va permetre identificar dies després el presumpte autor dels fets, que va ser detingut el matí de divendres passat als Blocs Joan Carles de Lleida. El detingut, amb antecedents, va passar dissabte a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.