El PP proposa que Marta Sánchez canti la seva versió de l'himne espanyol a la final de Copa

La cantant ha posat lletra a l'himne i l'eurodiputat popular González Pons vol que la interpreti en directe sobre la gespa del Wanda Metropolitano

La cantant Marta Sánchez ha escrit la lletra de l'himne d'Espanya.
La cantant Marta Sánchez ha escrit la lletra de l'himne d'Espanya. | Europa Press
Redacció
19 de febrer del 2018
Actualitzat a la 13:11h
Posar lletra a l'himne d'Espanya ha estat un dels objectius de molts cantants espanyols, però mai s'havia posat sobre la taula una proposta prou decent o que, almenys, generés prou consens entre les autoritats. Ara, però, sembla que aquesta dinàmica negativa pot estar a punt de canviar. La cantant Marta Sánchez va presentar aquest diumenge una versió personal de l'himne que ha agradat a moltes autoritats nacionals -entre elles, el president espanyol Mariano Rajoy, el líder de Ciutadans Albert Rivera i, fins i tot, la Guàrdia Civil-.

El vídeo de la interpretació -que es pot veure al final d'aquesta mateixa peça- està tenint molt recorregut per les xarxes socials. Ha agafat tanta repercussió que el portaveu del Partit Popular al Parlament Europeu, González Pons, ha proposat que l'artista canti la seva versió de l'himne espanyol a la final de la Copa del Rei.  L'europarlamentari demana que Marta Sánchez actuï sobre la gespa del Wanda Metropolitano en els instants previs a l'inici del partit que disputaran el Barça i el Sevilla el proper 21 d'abril.