Serveis

Lleida implanta la recollida d'escombraries a domicili

El consistori intervindrà en diversos barris de la ciutat es renovarà bona part de la flota de camions i màquines del servei de neteja urbana

per Redacció , 17 de febrer de 2018 a les 18:14 |
Imatge del regidor Fèlix Larrosa | Àlvar Llobet
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de febrer de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Comissió d'Hàbitat Urbà, Rural i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Lleida ha aprovat la implantació de la recollida de residus a domicili a diversos barris de la ciutat i la renovació de bona part de la flota de camions i màquines del servei de neteja urbana.

La recollida porta a porta s'iniciarà a Lleida amb diversos plans pilot de recollida de residus domiciliària en què participaran uns 8.000 habitatges --que suposa 11.5% de la població de Lleida--, ha informat en un comunicat l'Ajuntament.


"El primer pla pilot es durà a terme en un total de 2.345 habitatges de Vila Montcada i Ciutat Jardí perquè té una baixa densitat d'habitatges i disposa de carrers i voreres amples que faciliten l'engegada d'aquesta iniciativa", ha explicat el tinent d'alcalde i regidor d'Hàbitat Urbà, Rural i Sostenibilitat, Félix Larrosa.

 

Participació