Detingut un lleidatà per mostrar una estelada a la Copa del Rei de bàsquet

El noi ha sortit aquesta tarda en llibertat després que agents de la Policia Nacional se l’emportessin detingut del pavelló

17 de febrer del 2018
Actualitzat a les 17:34h
Imatge d’una acció del partit d’ahir a Las Palmas
Imatge d’una acció del partit d’ahir a Las Palmas | ACB
Un jove pallarès, aficionat del Barça de bàsquet, ha passat la nit a la comissaria de Las Palmas de Gran Canària per mostrar una estelada en un partit de la Copa del Rei de bàsquet, que s’està disputant aquest cap de setmana a la capital de Gran Canària. Els fets van tenir lloc ahir a la nit, un cop va finalitzar el partit de quarts de final que enfrontava el FC Barcelona amb el Baskonia de Vitòria. 

Segons ha pogut saber Pallars Digital, agents de la Policia Nacional es van dirigir cap a un grup d’aficionats barcelonistes de Tremp, un dels quals duia una estelada, per demanar-li la documentació, les entrades del partit i comissar-li la bandera. En demanar-los explicacions, el cos policial el va reduir i se’l va endur a comissaria, on ha passat la nit.

De moment no es coneixen més detalls de l'incident més enllà que el jove ha sortit en llibertat a primera hora d’aquesta tarda.