El director de la Guàrdia Civil felicita els agents per la feina feta a Catalunya

José Manuel Holgado destaca la tasca realitzada en una situació "difícil i complicada" i anima els agents a seguir treballant com fins ara perquè "gran part de la ciutadania ho valora molt positivament"

Policies espanyols durant l'1-O
Policies espanyols durant l'1-O | Carles Palacio
Redacció
17 de febrer del 2018
Actualitzat a les 10:24h

El director general de la Guàrdia Civil, José Manuel Holgado, ha felicitat aquest divendres els agents destinats a Catalunya per haver prestat servei en els darrers mesos en una situació "difícil i complicada". En una reunió amb els comandaments del territori, Holgado ha destacat el "compromís" del cos amb la població catalana i amb la del conjunt d'Espanya. "Us animo a que ho seguiu fent, perquè gran part de la ciutadania ho valora molt positivament", els ha dit.

El director general s'ha reunit amb els responsables de les unitats a Catalunya per conèixer de primera mà l'estructura, l'organització i la problemàtica que s'hi viu. Els comandaments li han exposat l'evolució de la situació en els últims anys, així com les perspectives i plans de futur. També s'ha fet un balanç de les actuacions derivades del procés independentista.

La Guàrdia Civil disposa a Catalunya de més de 3.300 efectius desplegats arreu del territori. Es distribueixen en diverses unitats i especialitats com ara intervenció d'armes, servei de protecció a la natura, servei marítim, servei aeri o servei de desactivació d'explosius, entre d'altres.