terratrèmols

Un terratrèmol de 3,7 de magnitud es deixa sentir al Pallars

Alguns veïns de la capital del Pallars Jussà han notat la tremolor

per Jordi Ubach, 14 de febrer de 2018 a les 10:13 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de febrer de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Un terratrèmol entre Beranui i Sopeira, a la Terreta aragonesa, s’ha deixat sentir al voltant de les 9:26 hores d’aquest matí a Tremp. Segons les primeres dades, el sisme ha estat fort, d’una magnitud de 3,7 segons l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC). Tot i que ha estat àmpliament percebut per la població, el moviment no ha provocat danys personals ni consta encara que n’hi hagi hagut de materials.

Han estat uns quants els lectors de la capital del Pallars Jussà que s’han posat en contacte amb el diari per explicar que han percebut el moviment. El sistema automatitzat de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya ha confirmat el sisme pocs minuts després.

 
Gairebé mitja hora després, a les 9:53 hores, hi ha hagut una rèplica, de 2,6 de magnitud segons l’ICGC, aquest cop a pocs metres de la població de Beranui, també a la Terreta, i sense que constin tampoc danys personals ni materials.
 

Ampliarem la informació

 

 

Participació