VÍDEO El moment que Joan Carles I penja el telèfon a Jordi Évole

El periodista truca al rei emèrit en el transcurs del programa "Salvados" per demanar-li oficialment una entrevista i la conversa té un final inesperat

Els periodistes esportius José María García i José Ramón de la Morena, amb Jordi Évole
Els periodistes esportius José María García i José Ramón de la Morena, amb Jordi Évole | Salvados
Redacció
12 de febrer del 2018
Actualitzat a les 10:13h
La nova entrega d'El Salvados de Jordi Évole a La Sexta d'aquest diumenge va arribar amb sorpresa inclosa: una trucada de telèfon al rei emèrit Joan Carles I. Évole volia reproduir així una estratègia que sempre utilitzava el veterà periodista José María García: sorprendre el convidat en directe. La iniciativa, però, va tenir un final força inesperat.

La conversa no va acabar d'anar del tot bé. La trucada estava pactada amb el rei emèrit, que s'hauria d'haver posat a parlar amb José María Garcia, sense que el veterà locutor ho sabés. 

Évole va començar la conversa amb el monarca demanant-li què feia un rei un dimecres pel matí. Uns minuts abans, però, el periodista li havia preguntat a García si ell hauria publicat la notícia de la polèmica cacera del rei emèrit a Botswana en el cas que li haguessin filtrat. García no va dubtar i va contestar afirmativament, tot i la seva reconeguda amistat amb el monarca.

Évole va explicar en directe per telèfon a Joan Carles I la conversa amb García sobre la seva polèmica cacera. A més, va oferir-li en directe la possibilitat de fer-li una entrevista. El rei, però, visiblement incòmode, opta per posar-se a la defensiva, li etziba al periodista que la trucada no era per aquest tipus de qüestions i, seguidament, penja el telèfon. El mateix Évole va reaccionar a través de Twitter amb una piulada.