VÍDEO Mariano Rajoy torna a deixar una perla en un dels seus discursos

Preguntat sobre qui seria el relleu de Luis de Guindos al capdavant del ministeri d'Economia

Mariano Rajoy, dijous en roda de premsa
Mariano Rajoy, dijous en roda de premsa | Europa Press
Redacció
11 de febrer del 2018
Actualitzat a les 10:22h

Mariano Rajoy, dijous en roda de premsa. Foto: Europa Press


Quan Mariano Rajoy atén preguntes dels periodistes, hi ha el risc que acabi deixant alguna perla semàntica o lingüística. Això és el que va passar dijous en un dinar informatiu organitzat pel rotatiu madrileny ABC
 
Rajoy va ser preguntat sobre el malestar expressat per part del PSOE quan va decidir proposar Luis de Guindos com a vicepresdient del Banc Central Europeu (BCE), un home, en lloc de promocionar una dona. És llavors quan se li demana si apostaria per una dona per fer el relleu al capdavant del ministeri d'Economia en cas que De Guindos sigui elegit: "No descarto que sigui una dona el ministre d'Economia, i tampoc que sigui un home, ja veurem", assenyala Rajoy, provocant una forta riallada entre els assistents a l'acte.

I afegeix: "Crec que en el PP, per sort per a nosaltres, tenim moltes dones molt importants en llocs de responsabilitats, la presidenta de les Corts, tercera autoritat de l'Estat, presidenta de la Comunitat de Madrid, la ministra de Defensa i secretaria general del Partit Popular... estic ben acompanyat".