«Ermita Musical» guanya el Concurs de Cartells del FeMAP 2018

L'artista de Puigcerdà Albert Mosquera s'endú el premi de 2.000 euros

Redacció
09 de febrer del 2018
Actualitzat a la 13:02h
Cartell guanyador del FeMAP
Cartell guanyador del FeMAP | FeMAP
El cartell anomenat "Ermita Musical" ha estat el guanyador final del Concurs de Cartells del FeMAP per a la seva edició del 2018. Així, l'obra de l'artista de Puigcerdà Albert Mosquera s'endú els 2.000 euros de premi que atorga el Festival de Música Antiga dels Pirineus, i esdevé la imatge d'aquest certamen. 

Ha estat després de les votacions populars i de la decisió d'un comitè tècnic format per membres del Festival i representants dels municipis participants. En segon lloc ha quedat el cartell de l’andorrà Ander Coma, anomenat “Romànic Pirinenc”, mentre que hi ha hagut un triple empat per al tercer lloc: “#difusiódelamúsicaantiga” de Núria Casanovas (Llívia), “La Serra” de Sergio Bouzo (Andorra) i “Vidriera”, d’Alba Muntada (Andorra). Els finalistes obtindran un passi per a dues persones pels concerts de l'edició del 2018 i un CD del Festival.

Per a l’elecció del cartell, el jurat ha tingut en compte criteris d’originalitat, de composició, d’impacte visual, de claredat del missatge i l’ús d’elements relacionats amb el territori pirinenc, la seva cultura i iconografia. El FeMAP ha rebut diferents propostes d’artistes dels Pirineus, en un concurs que cada any busca estimular la creativitat i el foment dels artistes del territori, ja que només s’hi poden presentar candidats que visquin en qualsevol municipi participant en el Festival.