Cospedal vol el 155 a TV3 per «propagandístic i manipulador»

La ministra de Defensa concedeix una entrevista a "OkDiario" on considera que ja no és un "mitjà de comunicació social"

Redacció
08 de febrer del 2018
Actualitzat a les 10:11h
Maria Dolores de Cospedal
Maria Dolores de Cospedal | ACN
La ministra espanyola de Defensa, María Dolores de Cospedal, apunta que si s'amplia l'aplicació del 155, s'ha de revisar TV3. En una entrevista a OkDiario, ha dit: "Es veu des de fa 30 anys i a tothom li sembla que la llibertat d'informació hauria d'estar per sobre. Una immensa majoria dels ciutadans de Catalunya i de la resta d'Espanya considera que TV3 ha deixat de ser un mitjà de comunicació social per passar a ser-ho de propaganda política i manipulació".

Després considerar que això és una evidència, Cospedal apunta que "en el moment que es tornés a examinar el funcionament del 155, TV3 s'hauria de mirar". Preguntada sobre si aquesta acció tindria el suport de PSOE i Cs, la titular de Defensa remarca la importància que l'interès nacional està per sobre dels partits.

Pel que fa a la suspensió de l'article 155 en el moment en què hi hagi Govern a Catalunya, Cospedal assegura que així serà però que el Parlament "hauria de revisar el funcionament de TV3. No pot ser la televisió pública catalana un aparell de propaganda política d'uns determinats interessos partidistes".